Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Open bèta OnePlus 3 en 3T neemt lijst van verbeteringen met zich mee

Geschreven door
Geplaatst op3 juli 2017, 15:51 CategorieAndroid

Fabrikant OnePlus heeft een nieuwe versie van de open bèta uitgebracht voor de toestellen OnePlus 3 en de OnePlus 3T. De update neemt een groot aantal verbeteringen met zich mee, die bèta-testers vanaf nu kunnen uitproberen op hun geliefde smartphone.

Download nieuwe open bèta voor OnePlus 3 en OnePlus 3T

Vanaf vandaag kunnen testers van de open bèta van OnePlus 3- en OnePlus 3T-software een grote update verwachten. Deze mensen kunnen alvast nieuwe features uitproberen, die op een later moment worden vrijgegeven voor de rest van de smartphone-eigenaars. De nieuwe builds (versie 19 voor OnePlus 3 en versie 10 voor OnePlus 3T) nemen versie 2.1 van de OnePlus Launcher met zich mee. De launcher ondersteunt nu onder meer dynamische iconen, van de applicaties voor het weer en de kalender.

Ook kunnen mensen nu de iconen anders op het grid indelen op de homescreen en is er een Pixel Launcher-achtig scherm met recent gebruikte apps. Bovendien zijn beide smartphones in staat te laten zien hoeveel energie een gekoppelde bluetooth-accessoire nog heeft, kun je de grootte van de klokwidget aanpassen en worden e-mailadressen automatisch omgetoverd tot hyperlinks. Onlangs geïnstalleerde apps krijgen een blauw puntje, zodat je ze sneller kan herkennen. Uiteraard zijn er ook een hoop prestatieverbeteringen en bugfixes.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.