Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Opvouwbare tablet van Lenovo wederom aanwezig op Tech World

Geschreven door
Geplaatst op24 juli 2017, 10:09 CategorieAndroid

Dat Lenovo aan een opvouwbare tablet werkt, is geen nieuws meer. Maar dit weekend is er wel een video opgedoken waarin de tablet te zien is. We zien de tablet in actie en zien hoe het Android-besturingssysteem reageert op de handelingen van de gebruiker.

Opvouwbare tablet van Lenovo in actie

Tijdens Tech World 2016, een evenement dat Lenovo zelf jaarlijks organiseert, toonde het bedrijf een smartphone dat moeiteloos om een pols te buigen was. Ook liet de fabrikant het concept van een opvouwbare tablet zien, die met gemak om te buigen was naar een dikke phablet, waar je onder meer mee kunt bellen. Tijdens Lenovo Tech World 2017, dat dit weekend plaatsvond, was die tablet wederom aanwezig en een YouTuber heeft het prototype op camera vastgelegd. Daardoor krijgen we mooie actieshots te zien.

Het apparaat, het Lenovo Folio-concept, beschikt over een scherm van 7,8-inch in tabletstand en 5,5-inch in phabletstand. Het betreft dus een flexibel touchscreen, met een schermresolutie van 1.440 bij 1.990 pixels. Onder de motorkap zit een Qualcomm Snapdragon 800-chip uit 2013 en een e-simkaart. Verder is Android 7.0 Nougat aanwezig. Mocht dit product uiteindelijk op de markt komen, dan verwachten we wel dat Lenovo een specbump zal realiseren. Lenovo heeft echter nog geen releasedatum of prijs vrijgegeven van dit concept.

  • Delen:
Lenovo Yoga 720 (13 inch)
Windows 10

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.