Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

PayPal wordt betaalmethode voor App Store, iTunes Store en Apple Music

Geschreven door
Geplaatst op12 juli 2017, 14:15 CategorieiPad

Apple heeft PayPal als betaalmethode geïntroduceerd voor de App Store, de iTunes Store en als middel om je Apple Music-abonnement te betalen. De betaalmethode is nog niet in Nederland actief, maar dat hoeft nu niet lang meer te duren.

Betalen met PayPal op iOS

Apple maakt vandaag bekend dat PayPal als betaalmethode is geïntroduceerd voor de App Store, iTunes Store en Apple Music. Dat betekent dat je je account van de betaalservice kunt koppelen aan je Apple-account en daarmee betalingen kunt verrichten. Deze methode is een mooi alternatief voor de mensen die geen creditcard hebben of hun creditcard liever niet willen koppelen en daardoor afhankelijk zijn van de betaalkaartjes. Momenteel lijkt de dienst nog niet actief te zijn in Nederland, al claimen sommige gebruikers van wel.

Wel is de dienst al live in andere delen van de wereld. Apple meldt dat PayPal ‘binnenkort’ naar andere landen komt. Maar wat ‘binnenkort’ en ‘andere landen’ inhoudt, is op moment van schrijven nog niet bekend. Tot op heden was het zo dat je in Nederland afhankelijk was van die prepaidkaarten wanneer je geen creditcard had. Laten we dus hopen dat de betaalmethode snel wordt uitgerold naar iedereen, zodat je niet eerst een kaartje hoeft te kopen voordat je je geld mag uitgeven in één van de online winkels of aan de abonnementen van Apple.

  • Delen:
Apple iPhone 7 Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.