Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Pokémon GO-spelers in VS krijgen gratis Lugia na problemen op festival

Geschreven door
Geplaatst op24 juli 2017, 10:29 CategorieGaming

Trainers die dit weekend naar het eerste Pokémon GO-festival in de Verenigde Staten gingen, liepen tegen serverproblemen aan. Daardoor konden ze niet de legendarische Pokémon vangen waarvoor ze kwamen. Nu zullen ze die alsnog gratis ontvangen.

Gratis Lugia en meer voor Pokémon GO-trainers

Dit weekend vond het eerste Pokémon GO-festival plaats in de Verenigde Staten. Er kwamen ontzettend veel mensen op af, waardoor er al gauw serverproblemen ontstonden en mensen niet konden spelen. Die mensen krijgen nu allemaal een gratis Lugia: dat is één van de legendarische Pokémon die naar het augmentedrealityspel komen. Dat is een schrale troost, aangezien je geld moest betalen om mee te kunnen doen aan dit festival. Sommige kaarten waren tweedehands gekocht, voor een veel hogere prijs natuurlijk.

Desondanks krijgen alle aanwezigen hun geld terug. De prijs van een kaartje bedroeg twintig dollar en dat bedrag krijgen de mensen teruggestort. Ook krijgen de trainers PokéCoins ter waarde van honderd dollar en dat allemaal om het goed te maken dat ze tijdens het eerste Pokémon GO-festival niet konden doen waar ze wel voor kwamen: in raid-gevechten het opnemen tegen legendarische Pokémon. De volgende legendarische Pokémon die nu wereldwijd te vangen is, is Articuno, heeft ontwikkelaar Niantic Labs laten weten.

  • Delen:
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)
Apple iPhone 7 Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.