Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Render van phablet Moto Z2 Force online gezet

Geschreven door
Geplaatst op4 juli 2017, 22:35 CategorieAndroid

Al eerder was een vaag plaatje van de Moto Z2 Force gelekt. Nu is een mooier plaatje online gezet. Om precies te zijn is het een tweet van Evan Blass (@evleaks), die weer eens van zich laat horen met informatie die niemand anders heeft.

Topmodel

De Z2 Force wordt een top-phablet van 5,5 inch groot. Als eerder gelekte informatie over het toestel geloofd mag worden, beschikt het toestel over een scherm met een flinke resolutie: 1440 x 2560 pixels. De camera biedt een resolutie van 12 megapixel, de telefoon loopt op een achtkernige Qualcomm Snapdragon 835-processor en die wordt geholpen door 6GB ram. Er lijkt ook nog sprake te zijn van een versie met 4GB ram. Die heeft dan ook minder opslaggeheugen.

Amoled-scherm

Het amoled-scherm schijnt volgens de geruchten beschermd te worden door een vrijwel onbreekbare glaslaag. Die zit namelijk ook op de Z Force, de voorganger van deze phablet. Android Nougat 7.1.1 is naar verluidt het besturingssysteem. De phablet beschikt over 64 of 128 GB intern geheugen, hetgeen kan worden uitgebreid met een micro sd-kaart.

Twee camera’s glimlachen je toe

De frontcamera biedt een resolutie van 8 megapixel. Maar het grootste nieuws is toch wel de achtercamera, want dat zijn er twee, met twee flitsers erbij. Die zijn zo op de achterkant geplaatst dat het een soort smiley lijkt.

Moto Mods

De telefoon zou geschikt moeten zijn voor Moto Mods, de uitbreidingen die de gebruiker zelf aan de behuizing vast kan klikken. Dat kan bijvoorbeeld gaan om een grotere batterij, een betere camera of een 360 graden-camera.

  • Delen:
Motorola Moto Z Play
Motorola Moto Z Play
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.