Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Renders LG V30 opgedoken: dunne randen, dubbele camera

Geschreven door
Geplaatst op11 juli 2017, 15:07 CategorieAndroid

Er zijn renders opgedoken van de LG V30. De renders laten een smartphone zien met dunne schermranden en een dubbele camera. Deze renders zijn gemaakt op basis van de documenten die de fabrikant in handen zou hebben en moeten dus accuraat zijn.

Is dit de LG V30?

De LG V30 wordt het tweede vlaggenschip van de Zuid-Koreaanse fabrikant van dit jaar. De vorige twee versies van de LG V-serie hadden een tweede scherm gekregen als gimmick. Dankzij vandaag opgedoken renders, die gebaseerd zouden zijn op documenten in handen van de fabrikant, weten we nu dat dit voor de V30 niet het geval zal zijn (dit kwam eerder al uit de geruchtenmolen, maar nu lijkt het dus bevestigd te zijn). De V30 krijgt dus straks één groot scherm, met daaromheen dunne schermranden (zoals op de LG G6).

Wanneer je de LG V30 vanaf de achterkant bekijkt, dan valt op dat LG voor eenzelfde, minimalistisch design heeft gekozen als voor de eerdergenoemde G6. We zien twee camera’s en een vingerafdrukscanner. De afmetingen zouden 151.4 x 75.2 x 7.4 mm moeten bedragen, wat haar aanzienlijk kleiner maakt dan de LG V20. Het scherm zou tenminste 5,7-inch groot kunnen zijn. Aan de onderkant zit tevens een koptelefoon en een usb-c-aansluiting. De verwachting is dat LG de V30 tijdens of voor de aankomende IFA-beurs zal presenteren.

  • Delen:
LG V30
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.