Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Renders tonen Google Pixel 2 en Google Pixel XL 2 van alle kanten

Geschreven door
Geplaatst op26 juli 2017, 13:05 CategorieAndroid

Er zijn meer renders opgedoken van de Google Pixel 2 en Google Pixel XL 2, de toestellen die Google later dit jaar mogelijk uitbrengt. De renders zijn te zien in een nieuwe video die van een betrouwbare bron afkomt.

Meer renders van Google Pixel en Google Pixel XL 2

Woensdag zijn er meer renders opgedoken van zowel de Google Pixel 2 als de Google Pixel XL 2, twee toestellen waarvan verwacht wordt dat Google ze aan het einde van het jaar (waarschijnlijk in oktober) uitbrengt. De renders zijn te zien in een nieuwe video, afkomstig van een bron die doorgaans betrouwbare informatie levert: onleaks. Op de renders is goed zichtbaar dat het scherm van de nieuwe smartphones voorkantvullend zullen zijn, twee speakers gaan hebben en minder glas op de achterkant hebben dan hun voorgangers.

Over de Google Pixel 2 en Google Pixel XL 2 is al een hoop gezegd. De één claimt dat de apparaten een Qualcomm Snapdragon 835 gaan krijgen, terwijl de ander roept dat het de nog onaangekondigde Qualcomm Snapdragon 836 gaat worden. Verder ziet het ernaar uit dat Google de trend van dubbele camera’s naast zich neerlegt en dat er over het algemeen kleine veranderingen (verbeteringen?) worden doorgevoerd aan het design. Om de smartphones van alle kanten te bekijken, kun je nu de bovenstaande video checken.

  • Delen:
Google Pixel
Google Pixel 2 XL
Android Oreo (8.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.