Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Samsung-directeur bevestigt onthulling in augustus van Galaxy Note 8

Geschreven door
Geplaatst op17 juli 2017, 9:30 CategorieAndroid

Een hooggeplaatste medewerker van Samsung heeft bevestigd dat de Galaxy Note 8 volgende maand zal worden onthuld. Een specifieke datum heeft de beste man niet vrijgegeven, maar de presentatie vindt dus in elk geval in augustus plaats.

Galaxy Note 8: onthulling vindt in augustus plaats

Er zijn in de afgelopen maanden al ontzettend veel geruchten verschenen over de Samsung Galaxy Note 8. Dankzij één van die geruchten leeft de gedachte dat Samsung de Note 8 in augustus zal onthullen en wel op de 23ste van de maand. Of het de 23ste wordt, kunnen we op dit moment nog niet bevestigen. Wel weten we inmiddels dat de Note 8 inderdaad in augustus zal worden gepresenteerd. Dat heeft het hoofd van de communicatieafdeling van mobiele apparaten Gao Dongzhen dit weekend laten weten, schrijft de website GSMArena.

Dongzhen laat in de reactie dus niet weten wanneer we het toestel dus precies te zien krijgen. Wel heeft de directeur alvast laten weten dat de Samsung Galaxy Note 8 in twee fases zal worden gelanceerd. De eerste fase zal in september van dit jaar gaan plaatsvinden en een handvol markten gaan aandoen, zoals de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk en Zuid-Korea. De tweede fase gaat in oktober van start en zal dan andere delen van de wereld gaan aandoen. Welke landen dan aan de beurt zijn, heeft Dongzhen helaas niet laten weten.

  • Delen:
Samsung Galaxy Note 8
Android Nougat (7.x)
Samsung Galaxy S8+
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.