Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Samsung Galaxy Note 8 gespot in Samsung Exynos 9-teaser’

Geschreven door
Geplaatst op14 juli 2017, 8:54 CategorieAndroid

Mogelijk is de onaangekondigde Samsung Galaxy Note 8 gespot in een teaser van Samsung over de Samsung Exynos 9-processor. Je zou kunnen denken dat dit de Samsung Galaxy S8 is, maar daarvoor is de rand aan de bovenkant te dun.

Is dit de Samsung Galaxy Note 8?

Vanuit het niets heeft Samsung een teaser de wereld in geholpen over de Samsung Exynos 9-processor. Dat heeft het Zuid-Koreaanse bedrijf gedaan via Twitter. De chip ligt op een smartphone. In eerste instantie zou je kunnen denken dat het een Samsung Galaxy S8 is, vanwege het ontwerp van de grote smartphone. Maar als je goed kijkt dan valt op dat de rand aan de bovenkant dunner is dan op de Galaxy S8 het geval is. Daarom leeft nu de gedachte dat we hier voor het eerst de Samsung Galaxy Note 8 te zien krijgen, via een officieel kanaal.

Aangezien er onlangs in het nieuws verscheen dat Samsung waarschijnlijk de Samsung Galaxy Note 8 op 23 augustus gaat presenteren, is het niet vreemd dat er al genoeg marketingmateriaal klaar zou liggen voor na die onthulling. Waarom deze afbeelding al gepubliceerd is, is ons een raadsel — maar wellicht heeft er iemand te vroeg, in zijn of haar enthousiasme, de tweet de wereld in gestuurd. Aanvankelijk ter promotie van de Samsung Exynos 9, maar over die processor heeft niemand het meer als de Note 8 ook stiekem in beeld te zien is.

  • Delen:
Samsung Galaxy Note 8
Android Nougat (7.x)
Samsung Galaxy S8
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.