Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Samsung Galaxy Note 8 wordt onthuld in New York op 23 augustus

Geschreven door
Geplaatst op12 juli 2017, 23:39 CategorieAndroid

Samsung zal de Galaxy Note 8 niet tijdens de IFA-beurs in Berlijn onthullen, maar in New York, en wel op 23 of 26 augustus. Behalve de datum is dit bevestigd door een hoge functionaris van Samsung tegenover zakenblad The Investor.

iPhone later

Als Samsung erin slaagt om al ruim voor het einde van augustus de nieuwe phablet aan de wereld te tonen, verslaat de Koreaanse elektronicaboer concurrent Apple. De nieuwe iPhones worden pas weken later verwacht, en misschien wel maanden. De Galaxy Note 8 heeft dan als superphablet wekenlang het rijk alleen op de smartphonemarkt.

Samsung zou al in september met de verkoop willen beginnen in diverse landen. Vrij snel na de lancering dus.

Bixby

Inmiddels zijn al veel gegevens over de Galaxy Note 8 naar buiten gekomen. Het toestel zou een dubbele achtercamera krijgen en een speciale Bixby-knop, waarmee de virtuele assistent van Samsung kan worden aangeroepen.  De vingerafdrukscanner heeft een wat aparte plek, naast de camera op de achterkant. Deze asymmetrische plaats is bijzonder.

S-Pen

De phablet wordt 6,3 inch groot en onderscheidt zich van de Galaxy S8 Plus door de S-Pen, die wordt bijgeleverd. Met de pen kan de phablet worden bediend en beschreven. Een eerste benchmarktest liet zien dat de Note 8 alle concurrenten in een stofwolk achter zich laat. Het is een bijzonder snel toestel. De prijs van het toestel zou volgens de geruchten beginnen bij duizend euro.

  • Delen:
Samsung Galaxy Note 8
Android Nougat (7.x)
Samsung Galaxy S8
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.