Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Samsung Galaxy Note 8 te zien op gelekte persafbeelding’

Geschreven door
Geplaatst op6 juli 2017, 8:43 CategorieAndroid

Er is een persafbeelding gelekt waarop we mogelijk de Samsung Galaxy Note 8 te zien krijgen, zowel van voren als achteren. De verwachting is dat Samsung het toestel in augustus zal gaan presenteren en dat het design op de Galaxy S8 zal gaan lijken.

Is dit de Samsung Galaxy Note 8?

In de afgelopen maanden zijn er al flink wat lekken geweest rondom de Samsung Galaxy Note 8. Er bestaan veel verhalen over het onaangekondigde toestel. Maar wanneer we foto’s of afbeeldingen van het apparaat te zien krijgen, dan vallen een aantal dingen op — zo ook vandaag. Het design van de phablet gaat ontzettend op dat van de Samsung Galaxy S8 lijken. Ook is het zo dat de vingerafdrukscanner mogelijk aan de achterkant zit, maar dan iets meer van het midden gepositioneerd. Mogelijk is die daardoor beter bereikbaar.

Ook lijkt het steeds meer zeker te worden dat de Samsung Galaxy Note 8 een dubbele camera op de achterkant krijgt. Doordat die camera meer ruimte inneemt, wordt de vingerafdrukscanner ook automatisch iets meer naar rechts verplaatst. Sommige mensen weten nu al te klagen over deze setup: door de scanner naast de camera te plaatsen, is de kans groot dat de camera vies wordt en daardoor minder mooie foto’s maakt. Gelukkig is er ook een frontcamera, die je gezicht kan herkennen en zo ook je telefoon kan ontgrendelen.

  • Delen:
Samsung Galaxy Note 8
Android Nougat (7.x)
Samsung Galaxy S8+
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.