Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Samsung werkt aan AirPods-concurrent met assistent Bixby aan boord’

Geschreven door
Geplaatst op24 juli 2017, 9:42 CategorieAccessoires

Samsung werkt naar verluidt aan haar eigen AirPods-concurrent. Deze draadloze oordoppen zouden worden voorzien van stemassistent Bixby. De oordopjes zouden samen met de Samsung Galaxy Note 8 worden onthuld, op 23 augustus.

Samsungs eigen AirPods, met Bixby aan boord

Samsung zou momenteel achter de schermen bezig zijn met haar eigen versie van de AirPods van Apple. Nu zijn draadloze oordoppen misschien niet meer zo spectaculair, maar deze oordopjes zouden worden voorzien van stemassistent Bixby. Dat meldt Etnews dit weekend, samen met het gerucht dat ze nog wel eens samen met de Samsung Galaxy Note 8 kunnen worden gepresenteerd. Ook zouden de draadloze oordoppen gaan beschikken over noise-canceling-technologie, waardoor je minder geluid van buitenaf hoort.

Er is echter een probleem met Bixby: de stemassistent werkt nog niet naar behoren en werkt alleen goed in het Koreaans. De Engelse versie moet nog over wat drempels heen om zich welkom te voelen; om over ondersteuning van andere talen, zoals de Nederlandse, nog maar te zwijgen. De problemen met Bixby zouden er nog wel eens voor kunnen zorgen dat Samsung op het laatste moment toch besluit om de AirPods-achtige oordoppen niet uit te brengen. Eerder kwam ook naar buiten dat de plannen voor de slimme speaker zijn geschrapt.

  • Delen:
Samsung Galaxy S8
Android Nougat (7.x)
Samsung Galaxy S8+
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.