Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Speciaal Pokémon Go-evenement in Amstelveen afgelast

Geschreven door
Geplaatst op29 juli 2017, 10:35 CategorieGaming

Spelers die Pokémon Go nog altijd trouw bleven, keken al reikhalzend uit naar het evenement dat op 12 augustus gepland stond in Amstelveen. Op de officiële website van de game is nu echter bekendgemaakt dat dat evenement geen doorgang vindt. Ook een aantal andere evenementen in Europa zijn afgelast, zo valt te lezen in het bericht.

Pokémon Go evenement in Amstelveen afgelast

Niantic kon afgelopen week voor het eerst zien hoe een groot Pokémon Go evenement aan zou slaan. Mensen waren massaal afgereisd naar Chicago voor Pokémon Go Fest, maar kregen daar al gauw te maken met de nodige netwerkproblemen. Gezien men voor de evenementen in Europa de best mogelijke gameplay ervaring wil bieden, heeft men nu besloten meerdere evenementen uit te stellen. Voor 5 augustus stonden twee Pokémon Go Safari Zone evenementen gepland voor Kopenhagen en Praag en één week later, op 12 augustus, moest het ook gaan gebeuren in Stockholm en Amstelveen. Al die evenementen zijn nu uitgesteld tot ‘ergens later in de herfst’.

Als speciale verrassing is men wel van plan om Pokémon die zeldzaam zijn in Europa binnenkort toch tijdelijk in de nodige Europese steden te lanceren. Daarover én over de nieuwe data moet binnenkort meer informatie naar buiten worden gebracht. De evenementen van 14 augustus in Japan en 16 september in Frankrijk, Spanje en Duitsland gaan wel gewoon door.

  • Delen:
Samsung Galaxy S7 Edge
Android Marshmallow (6.0)
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)
Apple iPhone 7 Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.