Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Street Fighter IV Champion Edition nu te downloaden voor iOS

Geschreven door
Geplaatst op12 juli 2017, 10:26 CategorieGaming

Speluitgever en -ontwikkelaar Capcom heeft Street Fighter IV Champion Edition uitgebracht voor iOS. Later verschijnt de Android-versie. De game was al eerder verkrijgbaar, maar werd uitgesteld omdat er een vreemde glitch was opgedoken.

Download Super Street Fighter IV Champion Edition

Nadat het spel een paar dagen werd uitgesteld vanwege een vreemde glitch, is de game Street Fighter IV Champion Edition nu dan echt verkrijgbaar voor iPhone en iPad. De game ondersteunt controllers uit het MFi-programma en biedt ondersteuning aan voor breedbeeld. In het vechtspel kun je aan de slag gaan met 25 personages. In de toekomst zal Capcom nog eens zes vechters uitbrengen, middels updates. Of dat betaalde, downloadable content wordt, is op dit moment niet bekend. Maar het zou in elk geval geen vreemde zet zijn.

Super Street Fighter IV Champion Edition biedt een arcademodus in singleplayer aan, maar laat spelers ook in multiplayer vechten. Dat kan via het internet, dus zorg ervoor dat je een stabiele wifi-verbinding hebt. Het spel is overigens niet gratis te downloaden: je dient eenmalig 5,49 euro te betalen. Ook raadt Capcom aan het spel alleen te spelen op een iOS-apparaat dat beschikt over tenminste iOS 10.0. Onder meer de iPhone 6 Plus, iPhone 7 Plus, iPad 2017, de verschillende Mini’s en iPad Pro (12.9-inch) worden ondersteund.

  • Street Fighter IV Champion Edition
  • Delen:
Apple iPhone 7 Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.