Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Tales of the Rays nieuwste deel in langlopende Tales of-serie van Bandai Namco

Geschreven door
Geplaatst op25 juli 2017, 9:03 CategorieGaming

Speluitgever Bandai Namco heeft een nieuw deel in de langlopende Tales of-serie uitgebracht, genaamd Tales of the Rays. Het spel is nu beschikbaar voor Android en zal op een later moment mogelijk ook naar iOS gaan komen.

Download Tales of the Rays

Bandai Namco, een grote Japanse spellenboer, heeft de games Tales of Rays uitgebracht voor mobiele apparaten. Deze titel combineert het populaire gacha-spelprincipe met de gameplay die fans van de Tales of-serie al jaren kennen op consoles. Als speler krijg je de taak om het op te nemen tegen vijanden in korte missies. Je hebt te allen tijde controle over je personage; je kunt verdedigen, aanvallen en ontwijken en zelfs gebruikmaken van superaanvallen. Het maakt zelfs niet uit welke wapens je hebt uitgekozen voor de speelbare personages.

Dan komt nu het gacha-spelprincipe. Na de gevechten ontvang je speciale munten, waarmee je blind nieuwe wapens en personages kunt oproepen (net zoals in Fire Emblem Heroes, bijvoorbeeld). Spelers worden dus in feite gedwongen die munteenheid uit te geven, want anders kunnen ze de game niet spelen. Blijf echter wel opletten, want je kunt die munten ook kopen met echt geld. Sommige digitale aankopen gaan de vijftig euro gemakkelijk voorbij. De game is nu uit voor Android en later mogelijk ook voor iOS.

  • Tales of the Rays
  • Delen:
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)
Apple iPhone 7 Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.