Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Telegram 4.1 verhoogt limiet supergroep en geeft admins meer mogelijkheden

Geschreven door
Geplaatst op3 juli 2017, 9:27 CategorieApplicaties

Het team achter Telegram heeft een update uitgebracht voor de app op Android en iOS, die een aantal dingen met zich meebrengt. Zo kunnen er nu meer mensen in een supergroep, een grote groep waarin veel mensen kunnen chatten, geplaatst worden.

Download de update voor Telegram

Gebruikers die Telegram gebruiken voor het in contact blijven met vrienden en familie kunnen sinds dit weekend een update verwachten voor de berichtendienst. Die update neemt een aantal handige dingen met zich mee. Zo wordt het limiet op het aantal mensen in een supergroep verhoogd. Het is nu mogelijk met tienduizend mensen tegelijkertijd in zo’n groep te zitten. Omdat dat een behoorlijk hoog aantal is, is het voor admins handig om te weten dat die met deze update toegang krijgen tot extra mogelijkheden voor het beheer.

De admins zijn nu in staat andere admins aan te wijzen en hen verschillende privileges te geven. Zo kun je bepalen wie mensen mag toevoegen en wie andere mensen mag blokkeren. Ook kunnen deze admins een tijdelijke ban uitdelen voor vervelende mensen, en nog veel meer. Iemand die een ban ontvangt, zal zelf alleen nog maar kunnen meelezen in een groep. Ook is er een tab met recente handelingen bijgekomen, waar handelingen van admins op te vragen zijn. De update wordt nu uitgerold naar iedereen die de app gebruikt.

  • Telegram
  • Delen:
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)
Apple iPhone 7 Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.