Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Telltale Games’ Minecraft: Story Mode – Season Two Episode One nu uit

Geschreven door
Geplaatst op12 juli 2017, 9:56 CategorieGaming

Nog maar kort geleden kondigde Telltale Games het bestaan van Minecraft: Story Mode – Season Two aan, maar nu is aflevering één al uit. iOS-bezitters kunnen de game al downloaden; Android-gebruikers dienen nog heel even te wachten.

Download Minecraft: Story Mode – Season Two Episode One

Nog geen maand geleden kondigde spelontwikkelaar en -uitgever Telltale Games het bestaan aan van Minecraft: Story Mode – Season Two, en vandaag, precies op tijd, is die eerste aflevering al beschikbaar. De eerste episode draagt de titel Hero in Residence en bevat de inmiddels bekende personages die je kent uit het eerste deel. Vooralsnog krijgt dit tweede seizoen vijf afleveringen. Maar seizoen één kreeg er uiteindelijk acht, middels een extra season pass, dus we verwachten dat er nu ook later drie extra episodes gaan verschijnen.

Seizoen twee pakt op waar seizoen één eindigde. Het gaat goed met de bende. Totdat er een nieuw probleem aanklopt, natuurlijk. Dit keer heeft hoofdpersoon Jesse last van een pantserhandschoen die niet meer van zijn of haar hand af komt, waardoor er een mysterieuze onderwatertempel moet worden bezocht om het probleem op te lossen. Patton Oswalt, Catherine Taber, Ashley Johnson en Scott Porter keren allemaal terug voor dit verhaal. Minecraft-spelers of YouTubers, zoals Stampy Cat en stacyplays, krijgen ook een rolletje.

  • Minecraft: Story Mode
  • Delen:
Apple iPhone 7 Plus
iOS
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.