Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

The Elder Scrolls: Legends is nu ook te spelen op de iPhone

Geschreven door
Geplaatst op27 juli 2017, 9:25 CategorieGaming

Speluitgever Bethesda heeft laten weten dat er nu een update beschikbaar is voor The Elder Scrolls: Legends. Wanneer spelers die update downloaden, weten ze zeker dat het kaartspel voortaan ook op de iPhone speelbaar is.

The Elder Scrolls: Legends op je iPhone

Er werd eerder al naar gehint, maar de functie is nu helemaal live: spelers van The Elder Scrolls: Legends kunnen nu ook het kaartspel op de iPhone spelen. Speluitgever Bethesda heeft namelijk de universele update vrijgegeven die deze mogelijkheid ontgrendeld. In de App Store is nog geen groot bewijs te vinden dat de update live is, maar het spel wordt nu wel geclassificeerd als een universele app. Dat houdt in dat de app zowel werkt op iPhone als iPad. Dat was voorheen helaas niet het geval, waardoor je alleen op de iPad kon kaarten.

Onlangs bracht Bethesda nog een andere update uit voor Legends. Er is een nieuw kaartenpakket toegevoegd, dat is gebaseerd op de wereld van Skyrim (het officiële vijfde deel in de serie en de meest noordelijke provincie van het land Tamriël). Mocht je deze game nog niet hebben uitgeprobeerd, omdat je denkt dat het misschien te ingewikkeld is, dan kunnen we toch aanraden het een kans te geven. Het is iets minder simpel dan Hearthstone, maar wel veel simpeler dan Magic: the Gathering. Gelukkig zijn er ook enkele in-game tutorials.

  • The Elder Scrolls: Legends
  • Delen:
Apple iPhone 7 Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.