Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

The Revenge of Shinobi nu te spelen via Sega Forever

Geschreven door
Geplaatst op27 juli 2017, 10:00 CategorieGaming

Sega heeft laten weten dat de game The Revenge of Shinobi nu te spelen is via Sega Forever, een ontzettend moeilijk spel. Dit is het tweede deel in deze serie, die spelers eerder al op andere spelcomputers hebben kunnen spelen.

The Revenge of Shinobi en Sega Forever

Sega beloofde dat we om de zo veel weken een nieuwe game in Sega Forever zouden krijgen en tot nu toe lijkt die belofte waarde te hebben. Eerder lanceerde Sega al een Virtua Tennis-deel in het abonnement en vanaf vandaag kunnen we ook aan de slag met The Revenge of Shinobi. Het spel staat bekend om zijn moeilijkheidsgraad en bevat hack and slash-elementen. Je moet snel reageren op de dingen die op het scherm gebeuren, want anders is het snel afgelopen met je gameplaysessie. Hopelijk werkt de besturing een beetje mee.

Tot op heden lijkt het echter niet helemaal goed te werken. De combinatie van platte knoppen zonder echte feedback en de mogelijkheid dat je soms ook naast de knop op het touchscreen kan drukken, zorgt ervoor dat dit Shinobi-spel nog moeilijker is dan het al was. En dan niet op een leuke manier, maar op een frustrerende manier. Mocht je deze game dus niet meer op de originele spelcomputer hebben (of op een andere console) en je wil hem op je smartphone of tablet spelen, dan raden we aan een bluetooth-controller te gebruiken.

  • The Revenge of Shinobi
r

  • Delen:
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)
Apple iPhone 7 Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.