Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Twitter laat gebruikers notificaties blokkeren van mensen die hen niet volgen

Geschreven door
Geplaatst op11 juli 2017, 9:26 CategorieApplicaties

Twitter heeft aangekondigd dat mensen meer opties krijgen als het om notificaties gaat. Het medium wil spam tegengaan. Zo kun je nu de notificaties blokkeren van mensen die je niet volgen, maar wel benoemen op het sociale medium.

Geen notificaties meer van mensen die je niet kent op Twitter

Twitter heeft uitgebreidere filters aangekondigd. Deze filters gelden voor de notificaties die het netwerk kan uitsturen. Zo heb je nu de mogelijkheid om de notificaties van mensen die je niet volgen te blokkeren, zodat je niet constant wordt gestoord door mensen die je profiel (per ongeluk of expres) noemen op de website. Eerder bracht het medium al een update uit waarmee het mogelijk is accounts te blokkeren die nog altijd zijn voorzien van de standaardfoto. Het bedrijf wil met deze maatregelen spam tegengaan die het medium rijk is.

Je hebt een aantal opties tot je beschikking. Je kunt de notificaties blokkeren van mensen:

  • die je niet volgen
  • die een standaardfoto hebben
  • die hun e-mailadres niet hebben bevestigd
  • die hun telefoonnummer niet hebben bevestigd
  • die jij niet volgt
  • met een nieuw account

Deze nieuwe opties tref je aan binnen de instellingen op zowel de site als binnen de apps op Android en iOS. Met al deze mogelijkheden zal het waarschijnlijk niet zo zijn dat de trollen op het netwerk worden tegengehouden — maar het lawaai zal wel een stuk minder zijn.

  • Delen:
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)
Apple iPhone 7 Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.