Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Update voor Action Launcher brengt Google Feed en meer naar launcher

Geschreven door
Geplaatst op31 juli 2017, 10:09 CategorieApplicaties

De maker van de populaire Action Launcher op Android heeft een grote update uitgebracht, die de Google Feed en meer meeneemt. Je kunt voortaan je Google Feed bekijken door van links naar rechts te vegen op het scherm — net zoals in de Pixel-launcher.

Update voor Action Launcher

De populaire Action Launcher heeft dit weekend een grote update ontvangen. Eén van de grootste toevoegingen is de Google Feed. Door de update te downloaden (en deze losse, benodigde app te downloaden via APK Mirror) is het mogelijk je persoonlijke Google Feed te bekijken door van links naar rechts te vegen. Ook biedt de launcher al wat opties aan die we straks in Android O gaan tegenkomen. Apps kunnen voortaan notificatiepuntjes weergeven. Door lang op de app te drukken, verschijnt de notificatie in kwestie in beeld.

Daarna kun je die wegvegen, zoals je normaal ook zou doen, of erop tappen om hem te openen. Verder zijn er wat algemene aanpassingen gedaan aan de user interface, die nu meer elementen van Android O heeft overgenomen (voornamelijk animaties). De update wordt nu uitgerold. Wij hebben hem dit weekend al ontvangen, maar het kan zijn dat je nog even moet wachten voordat die update bij jou is aangekomen. Het kan overigens zijn dat je voor sommige (nieuwe) functies de betaalde versie van Action Launcher nodig hebt.

  • Action Launcher
  • Delen:
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.