Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Update voor Injustice 2: meer personages, extra hoofdstuk en meer

Geschreven door
Geplaatst op19 juli 2017, 9:35 CategorieGaming

Speluitgever Warner Bros. Interactive heeft woensdag een update uitgebracht voor de superheldenvechtgame Injustice 2. De update brengt een aantal dingen met zich mee, waaronder nieuwe personages en een gloednieuw speelbaar hoofdstuk.

Update voor Injustice 2

Spelers van de superheldenvechtgame Injustice 2 kunnen vanaf vandaag een update verwachten. Update 1.5 voegt vier nieuwe speelbare personages toe, namelijk Sub-Zero (van de Mortal Kombat-serie), Captain Cold (aartsvijand van The Flash) en twee versies van de superheld Aquaman (die met vissen praat). Elk personage heeft, zoals je mag verwachten, zijn eigen eigenschappen en stijl. Sub-Zero kan vijanden bevriezen, Captain Cold kan de regeneratie van vijanden vertragen en Aquaman doet wat Aquaman doet: praten met vissen.

Naast nieuwe personages is het ook mogelijk verder te gaan met het verhaal. Warner Bros. Interactive heeft namelijk een extra hoofdstuk toegevoegd. In dit hoofdstuk speel je met het liefje van de Joker: Harley Quinn. Uiteraard krijg je een hoop prijzen aan het einde van het hoofdstuk, dus neem zeker even de tijd om dat te spelen. Verder zorgt de update ervoor dat de interface simpeler is geworden en dat bepaalde informatie duidelijker in beeld staat dan voorheen. Ook zijn er een aantal bugfixes en prestatieverbeteringen doorgevoerd.

Je kunt de update nu elk moment verwachten op Android en iOS.

  • Injustice 2
  • Delen:
Apple iPhone 7 Plus
iOS
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.