Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Update voor Pokémon GO geeft trainers meer mogelijkheden

Geschreven door
Geplaatst op20 juli 2017, 10:07 CategorieGaming

Er is een update voor de augmentedrealitygame Pokémon GO beschikbaar, die trainers meer mogelijkheden aanbiedt tijdens het spelen. Zo kunnen trainers nu ook berries geven aan hun Pokémon op de gym, zonder daadwerkelijk naar die gym te lopen.

Download de update voor Pokémon GO

Binnenkort vinden er allerlei evenementen plaats binnen Pokémon GO, dus wil ontwikkelaar Niantic ervoor zorgen dat de games van verse updates zijn voorzien die enkele handige functies toevoegen. Het gros van de nieuwe features zijn bedoeld voor trainers en de mogelijkheden van die trainers. Die mogelijkheden zijn namelijk uitgebreid. Zo kunnen trainers nu de Photo Disc (dat plaatje in een cirkel bij een gym of PokéStop) een draai geven voor wat extra items, nadat er een raid-gevecht heeft plaatsgevonden. Dit kon eerst niet.

Daarnaast kunnen trainers nu ook hun Pokémon, die op een gym zit, een berry op afstand geven. Dat kon voorheen alleen wanneer je in de buurt was van die gym, maar nu dus ook vanuit huis. Houd er dan wel rekening mee dat het effect van die berry minder sterk is, dus zorg ervoor dat je dit alleen in noodgevallen doet. Ook zijn er nieuwe icoontjes zichtbaar op het informatiescherm van de Pokémon, zodat je kunt zien hoe de Pokémon was gevangen. Ook is de zoekmogelijkheid verbeterd en zijn er enkele bugfixes en prestatieverbeteringen.

  • Delen:
Apple iPhone 7 Plus
iOS
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.