Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Virtua Tennis Challenge is vanaf nu onderdeel van Sega Forever

Geschreven door
Geplaatst op13 juli 2017, 10:31 CategorieGaming

Speluitgever en -ontwikkelaar Sega heeft laten weten dat de game Virtua Tennis Challenge vanaf nu ook onder Sega Forever valt. Sega Forever is een abonnement voor Sega-games op Android en iOS, waarin je voor een klein bedrag games zonder reclame kunt spelen.

Download Virtua Tennis Challenge

Sega lanceerde onlangs het abonnement Sega Forever. Dit is een collectie oude Sega-games, die je gratis kunt spelen. Maar wanneer je dat doet, krijg je wel met advertenties te maken. Voor een klein bedrag, van ongeveer twee euro, koop je je vrij van die advertenties en kun je alle games binnen de collectie blijven spelen. Sega beloofde in de toekomst games te zullen blijven toevoegen aan Forever, zodat het aantal van vijf spellen kan worden uitgebreid. De eerste titel is inmiddels aangekondigd en speelbaar: het is Virtua Tennis Challenge geworden.

Virtua Tennis Challenge was al beschikbaar als premium titel voor Android. Maar Sega heeft de game opgepoetst, de prijs verlaagd en opnieuw uitgebracht voor Sega Forever. Heel treurig hoef je hier niet om te zijn. Challenge is namelijk een uitstekende iteratie binnen de Virtua Tennis-serie, die zijn populariteit heeft te danken aan de stevige Dreamcast-releases. Het spel beschikt over een uitstekende aanraakgevoelige besturing, een volledige campagne die je kunt uitspelen en natuurlijk al je favoriete tennisbanen.

  • Virtua Tennis Challenge
  • Delen:
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)
Apple iPhone 7 Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.