Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘WhatsApp krijgt avondmodus voor maken van foto’s in de avond’

Geschreven door
Geplaatst op3 juli 2017, 10:21 CategorieApplicaties

WhatsApp krijgt mogelijk een speciale avondmodus, waarmee gebruikers in de avond betere foto’s zouden kunnen maken. Deze nieuwe mogelijkheid zou uiteindelijk gebruikt kunnen worden voor het videobellen, die de kwaliteit in de avond zou vergroten.

Avondmodus voor WhatsApp – gerucht

Op de vertaalpagina van WhatsApp is er een speciaal verzoek ingediend. De woorden ‘Night Mode’ moeten worden vertaald naar allerlei talen, wat doet vermoeden dat het team achter de populaire berichtendienst binnenkort een nieuwe functie zal presenteren. Hoewel de woorden ‘night mode’ doen vermoeden dat het om een reguliere avondmodus gaat (waarbij er voor kleuren worden gekozen die zachter zijn voor het oog), gaat het hier mogelijk om een andere functie die de kwaliteit van de camera moet verbeteren in de avond.

Deze avondmodus zou namelijk straks terug te vinden zijn in de user interface van de camera binnen de app. Met de modus zou het mogelijk zijn in de avond, of in slecht verlichte omgevingen, foto’s in betere kwaliteit te schieten. Ook zou de kwaliteit van het beeld tijdens het videobellen erop vooruitgaan. Het vertaalverzoek werd ingediend voor de iPhone, wat mogelijk betekent dat de iOS-versie als eerste de speciale avondmodus zal ontvangen. Op moment van schrijven heeft WhatsApp zelf nog niets naar buiten gebracht over de functie.

  • Delen:
Apple iPhone 7 Plus
iOS
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.