Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Windows 10-apparaat nu te ontgrendelen via vingerafdruklezer Galaxy S8

Geschreven door
Geplaatst op4 juli 2017, 9:14 CategorieWindows

Samsung heeft laten weten dat eigenaars van een Samsung Galaxy S8 hun Windows 10-apparaat nu kunnen ontgrendelen met de vingerafdrukscanner. Daarvoor heeft de fabrikant de Samsung Flow-applicatie van een belangrijke update voorzien.

Ontgrendel je pc met de Galaxy S8

Samsung heeft haar Samsung Flow-applicatie van een update voorzien. De update brengt ondersteuning met zich mee voor Windows Hello. Dat is een functie binnen Windows 10 waar gebruikers via een vingerafdrukscanner, gezichtsherkenning of andere biometrische middelen hun Windows-apparaat mee kunnen ontgrendelen. De ondersteuning is er onder andere voor de Samsung Galaxy S6-, Samsung Galaxy S7– en Samsung Galaxy S8-familie en laat mensen dus inloggen met de vingerafdrukscanner op hun smartphone.

Voorheen konden eigenaars van de Samsung Galaxy TabPro S al inloggen met de vingerafdrukscanner via dezelfde app. Maar deze update zorgt dus voor een veel bredere ondersteuning van zowel Android- als Windows-apparaten. Naast de vingerafdrukscannerondersteuning, laat Samsung voortaan haar gebruikers ook de smartphonenotificaties doorsturen naar het Windows 10-apparaat. Voordat je van deze functie gebruik kunt maken, dien je wel op z’n minst de Creators Update te hebben op je pc.

Die grote en belangrijke update is sinds 12 april beschikbaar voor iedereen en kan door elke Windows 10-gebruikers gratis worden gedownload en gebruikt.

  • Delen:
Samsung Galaxy S8
Android Nougat (7.x)
Samsung Galaxy S8+
Android Nougat (7.x)
Microsoft Surface Book
Microsoft Surface Book
Windows 10

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.