Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Windows 10 Creators Update is nu voor iedereen beschikbaar

Geschreven door
Geplaatst op28 juli 2017, 9:02 CategorieWindows

Microsoft heeft laten weten dat de Windows 10 Creators Update nu voor iedereen en alle Windows-apparaten beschikbaar is. De gefaseerde uitrol van de software-update is afgelopen, waardoor iedereen nu in staat is de upgrade te downloaden en te installeren.

Windows 10 Creators Update voor iedereen beschikbaar

Microsoft heeft donderdagavond Nederlandse tijd aangekondigd dat de Windows 10 Creators Update nu voor iedereen beschikbaar is. Dat betekent dat de gefaseerde uitrol van de software-update is voltooid en iedereen met een compatibel Windows-apparaat de upgrade nu kan binnenhalen en installeren. Gebruikers hoeven dus niet meer te wachten tot de update aan hun systeem wordt aangeboden. Mocht je de upgrade nog altijd niet hebben ontvangen, dan kun je nu bij Windows Update de upgrade binnenhalen voor je apparaat.

Ook is het mogelijk de Windows 10 Update Assistant te downloaden. De Windows 10 Update-assistent is vooral bedoeld voor Windows 10-pc’s en -tablets waarop nog niet de laatste update geïnstalleerd is. Daarnaast heeft Microsoft nog een patch voor het besturingssysteem uitgerold, waardoor de computer of tablet helemaal soepel aan moet voelen na het updaten. De Windows 10 Creators Update neemt onder meer een avondmodus, nieuw Paint-programma, een gamemodus en nog meer met zich mee voor Windows-gebruikers.

  • Delen:
Microsoft Surface Book
Microsoft Surface Book
Windows 10

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.