Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Windows 10 Fall Update zal ook dingen gaan verwijderen

Geschreven door
Geplaatst op24 juli 2017, 10:42 CategorieWindows

Aankomende herfst lanceert Microsoft de Fall Creators Update voor Windows 10. Die update zal ook dingen gaan verwijderen van je apparaat en dus niet alleen mogelijkheden toevoegen. Sommige apps worden straks ook niet meer ondersteund.

Fall Creators Update geeft en neemt

Aan het einde van het jaar mogen we een grote update voor Windows 10-apparaten verwachten, in de vorm van de eerder aangekondigde Creators Fall Update. De update neemt onder meer het Fluent Design met zich mee en had je gemakkelijk moeten laten wisselen tussen Windows-apparaten, maar die functie is vooruitgeschoven. Dit weekend heeft Microsoft laten weten dat de update niet alleen dingen toevoegt aan het besturingssysteem, maar ook dingen zal verwijderen. Op de site kun je de complete lijst bekijken.

Sommige apps die al wat ouder zijn, zullen straks ondersteuning verliezen — terwijl andere apps in hun geheel verwijderd zullen worden. Outlook Express is één van die apps die geheel zal verdwijnen, samen met de Lezer-app (en de lijst). Maar die functie zal straks worden toegevoegd aan Microsoft Edge. Microsoft Paint zal het voortaan zonder nieuwe updates moeten doen, waardoor het einde van de app is ingeluid. Dat is niet geheel vreemd, aangezien Microsoft onlangs een nieuwe versie van de app lanceerde: Paint 3D.

  • Delen:
Microsoft Surface Book
Microsoft Surface Book
Windows 10

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.