Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Xiaomi Mi 5X aangekondigd: phablet met 5,5″-scherm en twee camera’s

Geschreven door
Geplaatst op27 juli 2017, 9:17 CategorieAndroid

De Chinese fabrikant Xiaomi heeft deze week een nieuwe phablet aangekondigd met een 5,5″-scherm: de Xiaomi Mi 5X. Het apparaat heeft twee camera’s op de achterkant en het scherm beschikt over een schermresolutie van 1080p.

Dit is de Xiaomi Mi 5X

Xiaomi heeft deze week een nieuwe phablet aangekondigd: de Xiaomi Mi 5X. Het toestel is 7,3 millimeter dun en beschikt over een scherm van 5,5-inch en een schermresolutie van 1080p. Aan de onderkant van dat scherm zitten capacitieve toetsen. Onder de motorkap zit een Qualcomm Snapdragon 625-processor, geklokt op 2 GHz. Ook vinden we er 4 GB aan werkgeheugen en 64 GB aan interne opslagruimte terug. Verder ondersteunt het apparaat micro-sd-kaarten en beschikt de accu over 3.080 mAh, waarmee je de dag wel doorkomt.

Die accu kun je opladen middels een usb-c-poort. Op de achterkant zit een dubbele camera, dezelfde als op de Xiaomi Mi 6. Dat zijn twee camera’s van twaalf megapixel. De frontcamera bedraagt vijf megapixel. De prijs voor het toestel is omgerekend 189 euro. Wanneer de smartphone te koop zal zijn, is helaas nog niet bekend. Ook heeft Xiaomi deze week een slimme speaker aangekondigd: de Xiaomi Mi AI Speaker. De naam is niet verrassend, maar andere dingen zijn dat wel. Je leest er alles over op Smarthome Magazine.

  • Delen:
Samsung Galaxy S8
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.