Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Acer presenteert de uiterst krachtige convertible Nitro 5 Spin 2-in-1

Geschreven door
Geplaatst op22 augustus 2017, 23:03 CategorieWindows

Acer heeft een variant op de markt gebracht van de convertible Acer Nitro 5 laptop. De Acer Nitro 5 Spin krijgt een achtste-generatie Intel Core-processor aan boord en de hybride tablet-laptop belooft dan ook een gamemonster van jewelste te worden.

Zeer krachtig

De Nitro 5 Spin 2-in-1 heeft genoeg kracht om stevige pc-spellen aan te kunnen. Het apparaat is behalve van de nieuwste Intel-processorgeneratie voorzien van een GeForce GTX 1050 descrete grafische chip. Een sed-schijf zorgt voor nog meer snelheid. De Acer Nitro 5 Spin 2-in-1 is momenteel de krachtigste 2-in-1 die er op de markt is. Op papier verslaat hij zelfs de HP Spectre x360 en de Samsung Notebook 9 Spin.

Hardware

De volledige hardwarespecificaties:

Acer Nitro Spin Specificaties
Schermformaat: 15.6 inch
Schermtype: LCD (IPS)
Schermresolutie: 1.920 x 1.080
Processor: 8th Gen Intel Core
GPU: GeForce GTX 1050
Ram: Up to 16GB DDR4
Opslag: Up to 512GB PCI Express-based SSD
Connectiviteit: Wireless AC (MU-MIMO)
Poorten (rechts): 1x USB 2.0 Type-A
1x SD card reader
1x Headphone jack
Poorten (links): 2x USB 3.1 Gen1 Type-A
1x USB 3.1 Gen1 Type-C
1x HDMI
Audio: 2x Front-facing speakers
1x Subwoofer
Bonus features: Keyboard with red backlighting
Fingerprint scanner supporting Windows Hello
Afmetingen: 15.01 (W) x 10.16 (D) x 0.70 (H) inches
Gewicht: 2,2 kg
Batterij: 48 Wh 3220 mAh 15.2 V 4-cell Li ion
Te koop vanaf: Oktober
Vanafprijs: 1000 dollar

 

PC-spellen en VR-brillen

Met deze specificaties zou het goed mogelijk moeten zijn om zware pc-spellen als League of Legends, DOTA 2 en Overwath te spelen, aldus Acer. Ook kan deze hybride de HTC Vice en Oculus Rift-virtual realitybrillen aansturen, hoewel het onzeker is of de vereiste 90 frames per seconde wel zullen worden gehaald.

Scharnier

Het scharnier van deze tablet-hybride zorgt ervoor dat het apparaat als laptop, als tablet, als een soort tv-scherm en als een rechtopstaande tablet (tent) gebruikt kan worden. De behuizing is van aluminium vervaardigd en Acer belooft ook goed geluid met bas en stereo-effecten. Het geluid wordt gewisseld als het apparaat in de tent- of tabletstands wordt gebruikt.

Levertijden en prijzen in Nederland zijn nog onbekend.

  • Delen:
Acer Switch 3 (SW312)
Windows 10

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.