Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Afbeelding gelekt van Samsung Galaxy Note 8 vlak voor Samsung-event (update)

Geschreven door
Geplaatst op1 augustus 2017, 9:59 CategorieAndroid

Deze maand wordt dan officieel de Samsung Galaxy Note 8 onthuld. Vandaag is er echter al een afbeelding van het toestel gelekt. De phablet krijgt een gigantisch scherm van haar fabrikant. Dat komt mede doordat de schermranden over de zijkanten doorlopen.

Dit is de Samsung Galaxy Note 8

Later deze maand zal Samsung officieel de Samsung Galaxy Note 8 gaan onthullen. Nu, een paar weken voordat het evenement in New York van start gaat, heeft techjournalist Evan Blass al een afbeelding van het toestel in handen. Als we de afbeelding mogen geloven, evenals de tekst op de uitnodiging van Samsung (“Do bigger things”), dan wordt de Note 8 een smartphone met een gigantisch scherm. En zo niet, dan lijkt dat in elk geval wel zo, dankzij de gebogen schermranden. Zie de gelekte afbeelding hieronder in de tweet van Blass.

De verwachting is dat de Galaxy Note 8 veel designelementen gaat lenen van de Samsung Galaxy S8. Zo komt er een edge-to-edge Infinity Display, maar dan met een groter scherm aanwezig op de Samsung Galaxy S8+. Ook zou de Note 8 worden voorzien van een systeem met twee camera’s op de achterkant, die allebei beschikken over twaalf megapixel. De Note 8 heeft ook een hoop goed te maken, sinds de release van de Note 7 (dat een waar fiasco was) en het feit dat de Samsung Galaxy Note 5 hier nooit werd uitgebracht.

Update: nu is er ook een afbeelding gelekt waarop we de Note 8 van alle kanten kunnen zien.

  • Delen:
Samsung Galaxy Note 8
Android Nougat (7.x)
Samsung Galaxy S8+
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.