Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Android O wordt vermoedelijk op 21 augustus uitgebracht

Geschreven door
Geplaatst op13 augustus 2017, 11:25 CategorieAndroid

We wachten inmiddels al maanden in spanning op het uitkomen van Android O en vooralsnog schept Google geen duidelijkheid over de releasedatum. Het zou de bedoeling zijn dat de nieuwe versie van het besturingssysteem eind augustus zijn intrede zou maken, maar afgelopen week werd door een redacteur van AndroidPolice vermeld dat de release uitgesteld zou worden. Nu wordt dat bericht weer ontkracht en lijkt de nieuwe Android op 21 augustus eindelijk uit te komen.

Evan Blass

Telecominsider Evan Blass laat via een twitterbericht weten dat de nieuwe Android in de week van 21 augustus uitkomt.

Android O release scheduled for the week of 8/21, most likely on the 21st itself.

Aldus Evan Blass. Google zelf heeft nog niet gereageerd op dit gerucht. Google bracht vorige maand wel al de laatste testversie van de nieuwe Androidversie uit. Het is dus wachten op de volgende, tevens definitieve versie van het mobiele besturingssysteem. Vorig jaar werd ook in Augustus een nieuwe Android-versie uitgebracht, dus het zou zo maar eens kunnen dat we op 21 Augustus gebruik kunnen maken van het nieuwe besturingssysteem.

Android O, Oreo?

Er is nog geen officiële naam voor het nieuwe besturingssysteem bekendgemaakt, maar we verwachten wederom een originele, ‘zoete’ naam. Google verzint vaak suikerhoudende namen. Zo zijn eerdere Android-versies uitgebracht onder namen als Lollipop, Marshmallow en Nougat. Wie weet is het dit keer tijd voor Android O(reo)!

Lees meer over alle nieuwigheden in Android O.

  • Delen:
Samsung Galaxy S8+
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.