Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Archos kondigt nieuwe smartphones en tablet aan vlak voor IFA 2017

Geschreven door
Geplaatst op29 augustus 2017, 17:20 CategorieAndroid

Archos heeft vlak voor de start van IFA 2017 enkele nieuwe producten voor de komende maanden onthuld, waaronder een nieuwe tablet. Ook heeft de fabrikant nieuwe smartphones aangekondigd.

Dit zijn de nieuwe producten van Archos

Archos heeft vlak voor het begin van de technologiebeurs IFA, dat 1 september van start gaat, alvast haar nieuwe producten onthuld voor de komende maanden. De Archos Access heeft een behuizing van 4-, 4,5-, 5- of 5,5-inch in geel, blauw en zwart. Ze beschikken over fwvga-displays, quadcore-processors, 1 GB-werkgeheugen en 8 GB intern geheugen (uitbreidbaar via micro-sd-kaart), twee camera’s (vijf of acht megapixel als hoofdcamera en twee megapixel aan de voorkant) en batterijen van 1.200 tot 2.300 mAh voor een lange gebruikstijd.

De Archos Core-lijn is beschikbaar in een zwarte, grijze en rode metalen behuizing van 5- of 5,5-inches. De smartphones hebben IPS HD-displays met Full Lamination-technologie, quadcore-processors met 1 of 2 GB ram en 16 GB intern geheugen (uitbreidbaar via micro-sd-kaart), twee camera’s (dertien of acht megapixel achterop en vijf of twee megapixel voorop) en batterijen van 2.000 tot 4.000 mAh. De adviesprijzen lopen van 99,99 tot 129,99 euro. Als laatste heeft de fabrikant ook nog een gloednieuwe tablet aangekondigd (zie afbeelding).

Deze tablet kan prima overweg in ruigere omstandigheden en is gericht op de professionele mensen in het veld die werken onder allerlei (weers)omstandigheden, de buitenmensen en extreme sporters. Hij beschikt over een 10,1-inch IPS-scherm, quadcore-processor, 2 GB aan werkgeheugen en 32 GB aan interne opslagruimte. dat uitbreidbaar is via een micro-sd-kaart), twee camera’s (vijf megapixel achterop en twee megapixel voorop), een gps en een 6.000 mAh batterij. Ook kan er een toetsenbord op worden aangesloten.

Prijs en releasedata

De Archos Access- en Core-smartphones zijn naar verwachting in september 2017 beschikbaar. De prijzen van de Access zijn tussen 49,99 en 79,99 euro. De adviesprijzen van de Core lopen van 99,99 tot 129,99 euro. De tablet heeft een adviesprijs van 179,99 euro en is naar verwachting in oktober verkrijgbaar.

  • Delen:
Archos 55 Graphite
Android Nougat (7.x)

Reacties

  1. Linda
    23 februari, 2018 om 16:24

    Beste
    Ik wou beleeft vragen ik heb een tablet Archos gekocht en heb nog garantie hij is van november 1 jaar bij Bart Smit Maasmechelen ben geweest zeiden ze ik kan hem ruilen maar voor kleinere er zijn geen grote meer toen ben ik terug gegaan na uurke overleg met mijn man nu ruilde ze weer niet dat ik geen doos had kunnen jullie me verder helpen er mee ik heb wel de garantie bon nog ik zal nooit of te nooit bij Bart Smit nog tablet kopen slechte servies bedankt gr

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.