Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Asus kondigt zes varianten van de Asus Zenfone 4 aan

Geschreven door
Geplaatst op18 augustus 2017, 9:15 CategorieAndroid

Asus heeft deze week officieel alle varianten van de Asus Zenfone 4 onthuld, nadat de info over de toestellen eerder al was gelekt. Maak kennis met de ZenFone 4, the ZenFone 4 Selfie en de ZenFone 4 Max, met hun bijbehorende Pro-versies.

Dit zijn alle modellen van de Asus Zenfone 4

Asus heeft deze week zes versies van de Asus Zenfone 4 onthuld. Alle modellen beschikken over een scherm van 5,5-inch, op ééntje na. Hieronder nemen we alle toestellen met je door.

Zenfone 4 en Zenfone 4 Pro

De Asus Zenfone 4 Pro is de meest krachtige versie van het pakket. Onder de motorkap treffen we niet alleen een Qualcomm Snapdragon 835 aan, maar ook 6 GB aan werkgeheugen en een riante accu van 3.600 mAh. Aan de voorkant zit een scherm van 5,5-inch, met een full hd-resolutie. Het apparaat is afgewerkt met een glossy finish.

De reguliere variant van de Asus Zenfone 4 zal beschikken over een Qualcomm Snapdragon 630. Ook komt er een versie uit met een Snapdragon 660 aan boord. Daarnaast kunnen consumenten straks kiezen voor modellen die tot 6 GB aan werkgeheugen zullen hebben. De accu heeft een vermogen van 3.300 mAh. Het scherm is ook 5,5-inch groot en heeft eveneens een full hd-resolutie. In tegenstelling tot het Pro-model beschikt de reguliere versie over een lcd-scherm, terwijl de Pro over een amoled-scherm beschikt.

ZenFone 4 Selfie en ZenFone 4 Selfie Pro

De huidige trend in smartphoneland is dat smartphones worden uitgerust met een dubbele camera op de achterkant. Weinig fabrikanten kiezen er ook voor een dubbele camera aan de voorkant te plaatsen, maar de Selfie-modellen van de Zenfone 4 hebben dat. Aan de voorkant van de Pro zit een camera van 24 megapixel, terwijl het reguliere model beschikt over twintig megapixel. Beide smartphones zijn in staat om selfies te maken met een grote hoek, waardoor er meer op de foto past dan bij modellen met één frontcamera.

De selfie Pro beschikt over een Qualcomm Snapdragon 625, 4 GB aan werkgeheugen en een accu van 3.000 mAh. De Selfie heeft een Qualcomm Snapdragon 430 en voor de rest dezelfde specs. Beide apparaten hebben een scherm van 5,5-inch; de Selfie heeft een lcd-scherm met een resolutie van 720p, terwijl de Selfie Pro een amoled-scherm met een full hd-resolutie heeft.

ZenFone 4 Max en ZenFone 4 Max Pro

Zowel de Asus Zenfone 4 Max als de Zenfone 4 Max Pro hebben een accu van 5.000 mAh meegekregen. Van de 4 Max bestaan er versies met een Qualcomm Snapdragon 425 of 430 en 2, 3 of 4 GB aan werkgeheugen. Het 5,2″-scherm met een full hd-resolutie en dubbele camera van dertien megapixel maken het pakket compleet.

De Zenfone 4 Max Pro heeft een camera van zestien megapixel en mist de optie met 4 GB aan werkgeheugen. Voor de rest is dit model gelijk aan de reguliere modellen, op het grotere scherm van 5,5-inch na.

Prijs en releasedata

Europese prijzen en releasedata zijn nog niet bekend. Wel weten we dat de Asus Zenfone 4 399 dollar gaat kosten. De Pro krijgt een prijs van 599 dollar met zich mee. Het Selfie-duio zal straks respectievelijk 279 en 379 gaan kosten. Over de andere modellen is nog niets bekend.

  • Delen:
Asus Zenfone Zoom S
Asus Zenfone Zoom S
Android Nougat (7.x)
Apple iPhone 7 Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.