Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Asus ZenBook Flip S straks vanaf 1.299 euro te koop

Geschreven door
Geplaatst op14 augustus 2017, 15:54 CategorieWindows

Asus lanceert deze week nog de ZenBook Flip S UX370. Een behoorlijk sprankelende naam voor een prima laptop die hier in de Benelux met een full-hd scherm uitgebracht wordt. De meest opvallende eigenschappen zijn de vingerafdrukscanner, meegeleverde stylus en de scharnierconstructie waardoor de 2-in-1 op meerdere manieren gebruikt kan worden.

Asus ZenBook Flip S UX370

Het Taiwanese Asus brengt de nieuwe 2-in-1 laptop in een aantal varianten uit. De goedkoopste daarvan is vanaf 1.299 euro te krijgen en draait op een Intel Core i5-7200U processor. Die heeft in totaal acht gigabyte aan werkgeheugen om mee te werken en de gebruiker beschikt over een 256 GB SSD. Een duurdere variant, waarvoor 1.699 euro neergeteld moet worden, is voorzien van een Intel Core i7-7500U processor met zestien gigabyte aan werkgeheugen en een 512 GB SSD-kaart.

Beide varianten beschikken over een 13,3-inch display met resolutie van 1.920 bij 1.080 pixels. Er zal in andere landen ook een variant uitkomen met ultra-hd scherm, maar die komt om onbekende redenen niet naar de Benelux. De laptops draaien verder op Windows 10 Home, al kan je voor nog eens honderd euro extra ook een variant met Windows 10 Pro krijgen.

De Zenbook Flip S UX370 is verder behoorlijk dun, hij is slechts 10,9 mm dik. Het apparaat weegt verder 1,1 kilogram en beschikt over twee usb-c aansluitingen. Om de laptop te ontgrendelen kan de gebruiker kiezen voor de vingerafdrukscanner die Asus in het touchpad geïntegreerd heeft. De laptop werkt tot slot met de meegeleverde Asus Pen, die in totaal 1.024 drukpunten herkent.

  • Delen:
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.