Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Asus ZenFone 4 en ZenFone 4 Max Plus stonden even in online winkel van Asus

Geschreven door
Geplaatst op11 augustus 2017, 9:54 CategorieAndroid

Officieel zijn ze nog niet aangekondigd, maar toch stonden de Asus Zenfone 4 en Zenfone 4 Max Plus even in de online shop van Asus. Van beide toestellen liggen de specificaties daarom inmiddels op straat — dit is wat we weten.

Dit is wat we weten over de Asus Zenfone 4 en Zenfone 4 Max Plus

Later deze maand onthult Asus waarschijnlijk de nieuwe Asus Zenfone 4, maar het bedrijf heeft een foutje gemaakt. Het toestel stond namelijk al heel even online in de online winkel van het bedrijf. Daardoor liggen de specs op straat en weten we dat de Zenfone 4 wordt voorzien van een Qualcomm Snapdragon 630, 4 GB aan werkgeheugen en 64 GB aan interne opslagruimte. Die ruimte is uitbreidbaar tot 1 TB middels een micro-sd-kaart. Ook zou er een versie moeten aankomen met een Qualcomm Snapdragon 660 aan boord.

Op de achterkant zit een dubbele camera van twaalf en acht megapixel, terwijl de frontcamera beschikt over acht megapixel en een groothoeklens. Het super amoled-scherm is 5,5-inch groot en beschikt over een resolutie vsn 1.080 bij 1.920 pixels. Ook is er een accu van 3.300 mAh aanwezig, evenals Android 7.0 Nougat als besturingssysteem. De Asus Zenfone 4 is straks in de kleuren zwart en wit verkrijgbaar, voor een prijs vanaf 499,99 euro. Ook zijn er al specificaties gelekt van de onaangekondigde Zenfone 4 Max Plus.

Dit toestel gaat straks over de toonbank voor 249,99 euro en biedt gebruikers een scherm van 5,5-inch aan, met een hd-resolutie. Onder de motorkap zit in elk geval de Qualcomm Snapdragon 430-chipset, evenals een accu van 5.000 mAh. Verder is aanwezig 3 GB aan werkgeheugen, evenals 32 GB aan interne opslagruimte. Ook is er een dubbele camera op de achterkant (dertien en vijf megapixel) en een acht megapixel-frontcamera. Android 7.0 Nougat is het OS. De toestellen zijn straks verkrijgbaar in de kleuren zwart, goud en roze.

  • Delen:
Asus Zenfone Zoom S
Asus Zenfone Zoom S
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.