Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Asus Zenfone AR volgende week te koop in de Benelux

Geschreven door
Geplaatst op18 augustus 2017, 12:41 CategorieAndroid

Asus heeft vrijdag laten weten dat de Asus Zenfone AR vanaf aanstaande vrijdag te koop is in de Benelux voor een prijs van 899 euro. De Zenfone AR is namelijk uitgerust met een Qualcomm Snapdragen 821-processor, die gebruik kan maken van 6 GB werkgeheugen.

Asus Zenfone AR gaat 899 euro kosten

De Taiwanese fabrikant Asus heeft tegenover technologiewebsite Tweakers bevestigd dat de Asus Zenfone AR vanaf aanstaande vrijdag te koop is in de Benelux voor een prijs van 899 euro. Het toestel dook al op in een webshop, waarna de redactie navraag gedaan heeft. Een woordvoerder van het bedrijf bevestigde het nieuws en laat weten dat we in de Benelux alleen het model met 128 GB aan opslaggeheugen en 6 GB aan werkgeheugen mogen verwachten. Er is ook een versie van 8 GB aan werkgeheugen aangekondigd.

De Asus Zenfone AR is verder uitgerust met een Qualcomm Snapdragen 821-processor. De telefoon draait op Android 6.0 Marshmallow en heeft een camera van maar liefst 23 megapixel – speciaal voor augmented reality, uiteraard. Een 5,7-inch amoled-scherm (2.560 x 1.440 pixels) moet zorgen voor een prachtige weergave. Dit wordt de tweede telefoon die gebruik gaat maken van Project Tango, het augmentedrealityplatform van Google. De eerste smartphone die dat deed is de phablet Phab 2 Pro van Lenovo.

  • Delen:
Asus Zenfone Zoom S
Asus Zenfone Zoom S
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.