Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

De beste nieuwe apps voor je tablet en smartphone #73

Geschreven door
Geplaatst op5 augustus 2017, 8:00 CategorieApplicaties

Met applicaties haal je natuurlijk het maximale uit je iPad, Windows of Android tablet en daarom brengen we je wekelijks de leukste, meest interessante, beste en meest handige nieuwe apps en games voor jouw tablet of smartphone. Deze week onder meer een app waarmee je kunt zien of jouw eieren wel veilig zijn.

Capo Touch

Heb je altijd al gitaar of piano willen spelen, maar is het nooit zover gekomen? Dan kan Capo Touch daar nu verandering in brengen. De applicatie maakt het mogelijk om nummers te analyseren. Zo kun je zelf kiezen welk muzieknummer je wilt spelen, en krijg je precies te zien welke akkoorden je moet spelen. Dat kan ook op vertraagde muziek, zodat je langer de tijd hebt om het onder de knie te krijgen.

Capo Touch

Capo Touch is nu verkrijgbaar voor iOS en kost 10,99 euro.

  • Capo Touch

Ei Veilig?

Afgelopen week kon je geen krant openslaan of je vond wel een artikel over eieren die een te hoog gehalte fipronil bevatten. De ene na de andere lijst met onveilige eieren verscheen online, maar met de app Ei Veilig? weet je echt heel snel of jouw ei wel of niet veilig is. Voer in de app Ei Veilig? de code in die je terug kan vinden op jouw ei en je weet gelijk of het ei veilig te eten is, of dat je hem beter weg kunt gooien.

Ei Veilig

Ei Veilig? is nu gratis verkrijgbaar voor iOS en Android.

  • Ei Veilig?

GasPedaal.nl

Ben je op zoek naar een nieuwe auto, dan kun je die tegenwoordig ook gewoon eenvoudig via een app op je telefoon vinden. GasPedaal.nl is een van de sites waar auto’s verkocht worden waarvan nu een app beschikbaar is, zodat je altijd en overal op zoek kunt gaan naar een geschikte tweedehands auto.

Gaspedaal.nl

GasPedaal.nl is nu gratis verkrijgbaar voor iOS en Android.

  • GasPedaal.nl

NOS EK Vrouwen Video

De vrouwen doen het uitermate goed tijdens het EK vrouwenvoetbal en gelukkig doet de NOS er alles aan dat we het toernooi op de voet kunnen volgen. Naast dat de wedstrijden live te volgen zijn, kunnen we ook de nodige video’s volgen in deze app. Zo beleef je de gebeurtenissen van het vrouwenvoetbal alsof je er zelf ook echt bij bent.

NOS Vrouwen EK Video

NOS EK Vrouwen Video is nu gratis verkrijgbaar voor iOS en Android.

  • GasPedaal.nl

Ben je op zoek naar meer apps voor je Windows tablet, iPad of Android tablet? Neem dan ons uitgebreide app-archief door of lees onze tips voor tablets.

  • Delen:
Samsung Galaxy S7 Edge
Android Marshmallow (6.0)
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)
Apple iPhone 7 Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.