Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Bèta-testers kunnen nu de zesde bèta van iOS 11 downloaden

Geschreven door
Geplaatst op22 augustus 2017, 9:00 CategorieiPad

Mocht je meedoen met de bèta van iOS 11, dan is het vanaf nu mogelijk de nieuwste versie van het besturingssysteem te downloaden. De nieuwe bèta-update staat in het teken van een aantal designveranderingen, maar meer ook niet.

Download iOS 11 bèta 6

Met de nieuwe bèta voor iOS 11 presenteert Apple een aantal designveranderingen. Zo is er nu een nieuw icoontje voor de widget in het controlepaneel voor Apple Music. Ook is dat controlepaneel verder aan te passen en heeft Apple het paneel met de notificaties samengevoegd. Verder is er een niet-storen-modus voor het rijden en kunnen apps voor Siri, foto’s en de camera ook rekenen op toevoegingen. Blijf echter wel altijd opletten, want bèta-software kan ervoor zorgen dat je toestel anders (of niet) reageert.

Nog steeds geïnteresseerd? Aanmelden kan hier. iOS 11 is de nieuwste versie van het OS, die enkele nieuwe features toevoegt aan de mogelijkheden van het OS. Eén van de aanpassingen is het vernieuwde controlepaneel, die functies overzichtelijk in beeld brengt. Ook zijn er handige functies toegevoegd voor de Apple Pencil. Voor meer informatie over de grote update, kun je terecht in ons overzichtsartikel over de software. Daarnaast kun je hier lezen welke iPhones en iPads de update ontvangen. Via deze link volg je het laatste nieuws.

  • Delen:
Apple iPhone 7 Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.