Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Binnenkort kun je samen met anderen Mewtwo vangen in Pokémon GO

Geschreven door
Geplaatst op14 augustus 2017, 16:25 CategorieGaming

Ontwikkelaar Niantic Labs heeft laten weten dat trainers binnenkort samen de legendarische Pokémon Mewtwo kunnen gaan vangen. Dat gebeurt in de komende weken; er zit echter wel een voorwaarde aan verbonden.

Mewtwo vangen in Pokémon GO snel mogelijk

Spelers in Japan kunnen het al: de legendarische Pokémon Mewtwo vangen. Binnenkort krijgen andere spelers wereldwijd diezelfde kans, aangezien je binnen nu en enkele weken zelf ook op pad kunt gaan, op zoek naar dit door mensen gemaakt monster. Er zit echter wel een voorwaarde aan vast: de exclusieve multiplayer raid battle is alleen toegankelijk voor mensen met een uitnodiging. Onlangs voegde Niantic Labs de raid battles toe aan Pokémon GO, middels de inmiddels tot zomerupdate omgedoopte software-update.

Exclusieve raid battles werken op een soortgelijke wijze. Je speelt samen met andere trainers en hebt hetzelfde doel: de Pokémon in kwestie vangen. Het verschil tussen de raid en de exclusieve raid battles zit hem in het feit dat de laatstgenoemde alleen toegankelijk is op uitnodiging en die uitnodiging komt alleen naar de meest toegewijde trainers. Mewtwo wordt de eerste Pokémon die op deze manier te vangen zal zijn. Maar in de toekomst kunnen trainers rekenen op nog veel meer, hopelijk zeldzame en legendarische, Pokémon.

  • Delen:
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)
Apple iPhone 7 Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.