Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Chrome OS krijgt binnenkort een map voor recente bestanden

Geschreven door
Geplaatst op28 augustus 2017, 9:45 CategorieChrome OS

Google heeft een nieuwe map toegevoegd aan een vroege build van het Chrome OS, waarin alle recent aangepaste bestanden staan. Wanneer de map wordt uitgerold naar de stabiele versie van het besturingssysteem, is helaas nog niet bekendgemaakt.

Map met recent aangepaste bestanden in Chrome OS

Chromebooks worden tegenwoordig voor meer dingen dan alleen wat browsen gebruikt. Erop werken is ook geen probleem meer (en gaat zelfs heel goed). Google wil dat werken ietwat gemakkelijker maken door de toevoeging van een map waarin recent aangepaste bestanden terug te vinden zijn. Deze map wordt nu getest in de Canary-build van het Chrome OS, een instabiele versie die bedoeld is voor ontwikkelaars. De map zal dan te vinden zijn tussen de andere mappen, zoals hieronder op de afbeelding te zien is.

De laatste tijd is Google goed bezig met het Chrome OS. Het besturingssysteem krijgt sneller nieuwe functies dan Android op dit moment, ongeveer elke zes weken is de belofte. Wanneer de map met recent aangepaste bestanden wordt toegevoegd aan de stabiele versie van het OS, is nog niet bekend. Maar wanneer die map er is, dan zul je zien dat je veel sneller zult gaan werken op je Chromebook, omdat sommige bestanden dus sneller bereikbaar zijn. Waarschijnlijk duurt het nog een paar maanden voordat de map er daadwerkelijk is.

  • Delen:
Acer Chromebook R 13
Acer Chromebook R 13 (CB5-312T)
Chrome OS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.