Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

De beste nieuwe apps voor je tablet en smartphone #75

Geschreven door
Geplaatst op19 augustus 2017, 8:00 CategorieApplicaties

Met applicaties haal je natuurlijk het maximale uit je iPad, Windows of Android tablet en daarom brengen we je wekelijks de leukste, meest interessante, beste en meest handige nieuwe apps en games voor jouw tablet of smartphone. Deze week onder meer de app Hurry.

Memeois

Memes zijn vandaag de dag nog altijd razend populair en gelukkig is er nu een app verschenen waardoor jij iedere dag kunt genieten van memes die bij je passen. De app Memeois leert van welke memes jij houdt en zorgt er vervolgens voor dat je die memes te zien krijgt. Met de app is het ook mogelijk om memes te bewerken, zodat je ze kunt voorzien van je eigen tekst. Memeois is dan ook de ideale app als je graag met memes bezig bent.

Memeois app

Memeois is nu gratis verkrijgbaar voor iOS.

  • Memeois

Half a Calc

Het is je vast wel eens gebeurd dat je op internet rond aan het zoeken was en een berekening tegenkwam waar je graag mee aan de slag wilde in een rekenmachine. Of dat je een WhatsApp-bericht kreeg met een berekening. Het kan dan vervelend zijn om eerst naar de rekenmachine te gaan alvorens je aan de slag kunt met de berekening. Half a Calc is de oplossing. In deze app is het onderste stuk van je scherm een rekenmachine en het bovenste stuk beschikbaar voor een browser of foto.

Half a Calc app

Half a Calc is nu gratis verkrijgbaar voor iOS.

  • Half a Calc

Hurry

Als jij groot fan bent van het aftellen naar speciale gebeurtenissen, dan is de app Hurry echt iets voor jou. Met deze applicatie kun je aangeven wanneer een speciale gelegenheid plaatsvindt om vervolgens timers aan je thuisscherm toe te kunnen voegen. Zo vergeet je nooit meer belangrijke verjaardagen en volg je altijd hoelang het nog duurt tot dat leuke concert.

Hurry is nu gratis verkrijgbaar voor Android.

  • Hurry

Unobstruct

Het is je vast wel eens opgevallen op mobiele websites dat je overladen wordt met balken onder en boven aan je scherm. Deze balken zijn erg vervelend als je even snel iets wilt doen en dat vonden de makers van Unobstruct ook. Zij gingen aan de slag met een applicatie om deze balken te blokkeren. De app werkt alleen bij Safari en om met de applicatie aan de slag te gaan, dien je wel eenmalig 1,09 euro te betalen.

Unobstruct

Unobstruct is nu voor 1,09 euro verkrijgbaar voor iOS.

  • Unobstruct

Ben je op zoek naar meer apps voor je Windows tablet, iPad of Android tablet? Neem dan ons uitgebreide app-archief door of lees onze tips voor tablets.

  • Delen:
Samsung Galaxy S7 Edge
Android Marshmallow (6.0)
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)
Apple iPhone 7 Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.