Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

De beste nieuwe apps voor je tablet en smartphone #76

Geschreven door
Geplaatst op26 augustus 2017, 8:00 CategorieApplicaties

Met applicaties haal je natuurlijk het maximale uit je iPad, Windows of Android tablet en daarom brengen we je wekelijks de leukste, meest interessante, beste en meest handige nieuwe apps en games voor jouw tablet of smartphone. Deze week onder meer de Face Dance Challenge.

BNNVARA

BNNVARA is in de afgelopen maanden aan de slag gegaan met een nieuwe app. Het resultaat is een applicatie waarin Stories gebruikt worden. Die Stories zijn korte video’s van de programma’s die op BNNVARA te zien zijn. Je kunt door de verhalen heen scrollen door te swipen en je kunt reageren met emoji’s, foto’s en stickers. Je hebt wel een account nodig om met de app aan de slag te kunnen gaan.

BNNVARA

BNNVARA is nu gratis verkrijgbaar voor iOS.

  • BNNVARA

Stievie

In navolging van de gratis variant Stievie Free is deze week ook een premiumversie verschenen. Stievie is een aanbieder van online tv in België. Met de premium versie kun je live kijken naar achttien zenders. Ook uitgestelde programma’s kun je met Stievie Premium bekijken. Voor de nieuwe service is ook een app verschenen voor zowel iOS als Android.

Stievie

Stievie is nu gratis verkrijgbaar voor iOS en Android. Voor de premium-service dien je echter wel 9,99 euro per maand te betalen.

  • Stievie

Face Dance Challenge

Face Dance Challenge was in Azië al een flinke hype, maar ook in Nederland begint de app inmiddels populairder te worden. De applicatie kan gezien worden als een soort Dance Dance Revolution, maar dan net iets anders. Zodra een emoji op het beeldscherm verschijnt, is het de bedoeling dat je die razendsnel zo goed mogelijk nadoet. Zo ga je de gekste gezichten trekken om aan punten te komen. Hoe dat eruit ziet, zie je bijvoorbeeld in de video hieronder.

Face Dance Challenge is nu gratis verkrijgbaar voor iOS en Android.

  • Face Dance Challenge

InsWall

Met InsWall kun je jouw smartphone of tablet echt voorzien van een eigen personalisatie. De app bevat meer dan 1000 Full HD wallpapers in veel verschillende categorieën. Ideaal is dat je deze wallpapers ook kunt bewerken en het resultaat direct terug ziet in de app. De vraag is dus hoever jij gaat om jouw smartphone volledig aan te passen naar eigen smaak.

InsWall is nu gratis verkrijgbaar voor Android.

  • InsWall

Ben je op zoek naar meer apps voor je Windows tablet, iPad of Android tablet? Neem dan ons uitgebreide app-archief door of lees onze tips voor tablets.

  • Delen:
Samsung Galaxy S7 Edge
Android Marshmallow (6.0)
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)
Apple iPhone 7 Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.