Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Dell lanceert nieuwe Inspiron en XPS convertibles met Windows 10

Geschreven door
Geplaatst op30 augustus 2017, 14:43 CategorieWindows

Dell heeft tijdens IFA 2017 in Berlijn diverse nieuwe convertibles aangekondigd. De Amerikaanse fabrikant komt met nieuwe modellen in de Inspiron- en XPS-series. De convertibles zijn volgens het bedrijf ontwikkeld voor diegenen die willen multitasken, zware taken als video-editen willen uitvoeren en een lange batterijduur verwachten.

Dell Windows 10 convertibles

In de Inspiron 7000-serie vinden we drie nieuwe modellen terug; een 13-inch variant, een 15-inch variant en een 17-inch variant. Deze 2-in-1 hybriden zijn voorzien van een afneembaar toetsenbord en kunnen dus als laptop en als tablet gebruikt worden. Beide toestellen beschikken over een ips lcd-display met full hd-resolutie en ondersteuning voor een actieve stylus. Het 15-inch model kan ook met een 4K Ultra HD-resolutie gekocht worden. De 17-inch versie krijgt een Nvidia GeForce 940MX discrete graphics chip en een USB Type-C port MX150 Display Port. De prijzen beginnen bij 850 Amerikaanse dollars en de verkoop start in oktober.

Dell heeft daarnaast de Inspiron 13 en 15 5000 gepresenteerd, ook hybride laptops. Deze beschikken over de nieuwste Intel Core-processor en krijgen een prijs vanaf 750 dollar voor de 13-inch variant.

Tot slot heeft Dell een nieuwe versie van de XPS 13 aangekondigd. Deze 13,3-inch convertible beschikt over een scharnier waardoor het scherm 360 graden te draaien is. Het apparaat komt met een 8e generatie Intel Core i7-processor, maximaal 16GB aan werkgeheugen en 1TB aan opslaggeheugen, een standaard full hd-scherm, een optioneel quad HD+Infinity Edge display en 22 uur aan batterijduur. De convertible krijgt een prijs vanaf 1.400 dollar. Over de Nederlandse beschikbaarheid en prijzen van de Dell convertibles is nog niets bekend.

  • Delen:
Dell
Dell XPS 15 (9575)
Windows 10

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.