Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Design iPhone 8 bevestigd door boekje uit de doos

Geschreven door
Geplaatst op13 augustus 2017, 19:09 CategorieiPhone

Een techreporter uit Letland heeft een foto getwitterd waarop het design van de iPhone 8, met zijn grote scherm zonder home-button, nog eens uit de doeken wordt gedaan. Het plaatje is volgens hem afkomstig uit de doos van een iPhone 8.

Boekje

Op de foto is een blaadje te zien uit het boekje dat bij alle iPhones wordt geleverd. De bezitter wordt hierop uitgelegd hoe je de simkaart-tray eruit wipt met behulp van de tool die in de doos zit. Dit plaatje is voor alle bestaande iPhones ongeveer hetzelfde. Alleen is op dit plaatje een telefoon afgebeeld die wij nog niet hebben gezien, althans niet officieel: de iPhone 8.

Scherm van rand naar rand, viermaal

Zoals inmiddels wel bekend, heeft de iPhone 8 een scherm dat van rand naar rand loopt, en daarmee worden ook de boven- en onderkant van het toestel bedoeld. Er blijft alleen een smalle sleuf aan de bovenkant over, om ruimte te geven aan de telefoonspeaker en de frontcamera. Daar kon het scherm niet overheen worden gelegd.

Exit homeknop

De homeknop aan de onderkant, een iconisch onderdeel vanaf de eerste iPhone tot aan de iPhone 7 Plus, is verdwenen. Onzeker is nog hoe Apple de gebruikers in staat stelt om de functies van de homeknop te benutten. Wellicht zit er een sensor onder het scherm. De telefoon zou toegerust zijn met gezichtsherkenningssoftware om het toestel te ontsluiten, zodat de vingerafdruksensor in de huidige homeknop niet meer nodig is.

Blush Gold

De Letse reporter heeft er nog een plaatje van een roze-gouden render bij gedaan. Die noemt Apple volgens hem ‘blush gold’.

De iPhone 8 zal naar verwachting naast enkele minder spectaculaire iPhone-modellen dit najaar worden gepresenteerd.

  • Delen:
Apple iPhone X
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.