Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Eerste teaservideo Huawei Mate 10 zet camera in de hoofdrol

Geschreven door
Geplaatst op22 augustus 2017, 8:51 CategorieAndroid

Deze week is er de eerste teaservideo van de Huawei Mate 10 verschenen, die de cameracapaciteiten in de hoofdrol zet. In de video zien we helaas verder niets dat ons ook maar iets anders over de onaangekondigde phablet vertelt.

Dit kan de camera van de Huawei Mate 10

Camera’s op smartphones krijgen een steeds betere behandeling en Huawei is één van de fabrikanten die voorop loopt in deze trend. De onaangekondigde Huawei Mate 10 zal de camera een nog prominentere rol gaan geven als we de onderstaande teaservideo mogen geloven. De video is bedoeld voor de IFA, die volgende week van start gaat. De IFA vindt plaats in Berlijn, dus is het niet gek dat de video de Duitse taal voert. In de video wordt gezegd dat ‘de nieuwe Mate-serie’ een ‘ultieme camera’ gaat krijgen. Check de teaser hieronder.

We zien de camera zelf ook heel even in beeld en deze keer zal Huawei eveneens de handen ineenslaan met Leica. Het wordt ook nu een dubbele camera, mogelijk eentje met een reguliere sensor van twaalf megapixel en een monochrome sensor van twintig megapixel. Uiteraard zal Huawei allerlei foefjes hebben uitgehaald om ervoor te zorgen dat de kwaliteit van de foto’s erop vooruit gegaan is. Wat alle verbeteringen echter zijn, is nog niet duidelijk. Ook weten we nog niet wat we verder precies van het aankomende toestel mogen verwachten.

Waarschijnlijk wordt de Huawei Mate 10 op 16 oktober gepresenteerd.

  • Delen:
Huawei Mate 9
Huawei Mate 9
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.