Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Facebook Marketplace nu ook beschikbaar in de Benelux

Geschreven door
Geplaatst op15 augustus 2017, 9:59 CategorieApplicaties

Facebook heeft maandagavond bekendgemaakt dat het onderdeel Facebook Marketplace voortaan ook in de Benelux beschikbaar is. Binnen Marketplace kunnen mensen spullen aanbieden, waar andere mensen op kunnen bieden en vervolgens kopen.

Facebook Marketplace: tweedehands spullen kopen en verkopen

Mocht je nog op zoek zijn naar een plek op het internet waar tweedehands spullen worden aangeboden, dan heeft Facebook goed nieuws. De Facebook Marketplace is namelijk uitgerold in de Benelux, schrijft het bedrijf op haar eigen blog. Dat betekent dat de mensen in Nederland, België en Luxemburg vanaf nu hun spullen op het sociale netwerk kunnen aanbieden, waarna er ongetwijfeld mensen zullen zijn die erop gaan bieden. Dat kan natuurlijk al via de verschillende Facebook-groepen, maar deze functie moet het proces makkelijker maken.

Facebook Marketplace is niet alleen beschikbaar in de applicaties van het sociale netwerk, maar is ook te bereiken via de website. Het plaatsen en zoeken van advertenties werkt ongeveer op eenzelfde manier als het plaatsen van een nieuwe statusupdate, dus mensen zouden er zo mee uit de voeten moeten kunnen komen. Adverteerders kunnen een tekst, foto en prijs invoeren, terwijl zoekers kunnen zoeken op prijs of afstand. Het contact dat plaatsvindt tussen de koper en verkoper vindt doorgaans plaats via Facebook Messenger.

  • Delen:
Apple iPhone 7 Plus
iOS
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.