Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Foto’s van mogelijke Google Pixel 2 laten brede schermranden zien

Geschreven door
Geplaatst op8 augustus 2017, 9:59 CategorieAndroid

Er zijn foto’s opgedoken waarop we mogelijk voor het eerst de Google Pixel 2 te zien krijgen, met behoorlijk brede schermranden. Hoewel dit niet om het XL-model lijkt te gaan, verwachten we een soortgelijk design voor die grotere variant.

Google Pixel 2 krijgt brede schermranden – gerucht

De aankondiging van de Google Pixel 2 en Google Pixel XL 2 komt steeds dichterbij. Dat is op te maken uit het idee dat er steeds meer informatie lekt over beide toestellen. Daar mogen we nu ook foto’s aan toevoegen, waarop we het toestel, de kleine versie, mogelijk voor het eerst te zien krijgen. De redactie van GSMArena claimt twee foto’s te hebben ontvangen van een onbekende bron, waarop een prototype te zien is. Uit die foto’s is het een en ander op te maken. Zo worden de hoeken iets minder rond in vergelijking met het vorige model.

Ook ziet het ernaar uit dat er stereospeakers aanwezig zullen zijn. Die speakers zouden op de voorkant moeten zitten. Daarnaast valt op dat er nog altijd grote randen aanwezig zijn. Dat is op zich niet verkeerd of vreemd (waarschijnlijk zal Apple met de iPhone 7S Plus eenzelfde design aanhouden), maar concurrenten als Samsung en LG hebben inmiddels laten zien dat het anders kan. Helaas is het nog niet bekend wanneer de nieuwe Pixel-smartphones worden gepresenteerd, maar mogelijk gebeurt dit vroeg in de maand oktober.

  • Delen:
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.