Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Functie ‘WhatsApp Payments’ gespot in recente bèta-versie van app

Geschreven door
Geplaatst op10 augustus 2017, 9:54 CategorieApplicaties

Er is een nog onaangekondigde functie opgedoken in een bètaversie van de populaire berichtendienst WhatsApp: WhatsApp Payments. Met de functie is het straks mogelijk betalingen te verrichten tussen jou en je contactpersonen, via de berichtenapp.

Betalen via WhatsApp met WhatsApp Payments

WhatsApp is en blijft één van de meest populaire berichtendiensten van dit moment. Dat is niet vreemd, want mettertijd zijn er een hoop functies toegevoegd aan de chatapp, die het gebruik ervan hebben verrijkt. In nieuwe bèta-versies van de app zien we ook al wat we later mogen verwachten van de berichtenapp. Zo ook vandaag, aangezien er de functie WhatsApp Payments onderweg is. Met deze optie is het straks mogelijk betalingen te verrichten. Het kan zijn dat iemand naar jou geld overmaakt of dat jij naar iemand anders geld overmaakt.

De nieuwe en onaangekondigde functie is opgedoken in versienummer 2.17.295 en is alleen beschikbaar op Android. De betalingen die je verricht via WhatsApp zouden gaan van bank naar bank, maar we verwachten wel dat banken daarvoor nog ondersteuning moeten aanbieden. Hoe dat precies zit op de Nederlandse markt is op moment van schrijven niet bekend. Verder is er ook nog helemaal niets bekend over deze betaalfunctie binnen de populaire berichtendienst. Wanneer WhatsApp Payments voor iedereen uit is, is onduidelijk.

  • Delen:
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.