Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Gelekte foto’s tonen mogelijk dummy’s van iPhone 8 en iPhone 7S Plus

Geschreven door
Geplaatst op7 augustus 2017, 13:15 CategorieiPhone

Dit weekend zijn er foto’s opgedoken waarop we mogelijk zowel de iPhone 8 als de iPhone 7S Plus te zien krijgen. Het zou kunnen zijn dat dit de echte modellen al zijn, maar de kans is groot dat het hier nog om dummy-modellen gaat.

Foto’s tonen mogelijk iPhone 8 en iPhone 7S Plus

In september is het waarschijnlijk zo ver: dan zal Apple drie nieuwe modellen van de iPhone gaan aankondigen. Eén van die modellen wordt mogelijk de iPhone 8, een compleet gereviseerde iPhone met dunne randen en designelementen die we niet snel op andere iPhones tegenkomen. Zo zit er mogelijk een vingerafdruklezer op de achterkant van het apparaat en zien we duidelijk op de foto dat er een dubbele camera aanwezig is. Waarschijnlijk zijn deze iPhone-modellen onderweg naar de volgende fabrikant of productielijn.

Ook is dit weekend een foto opgedoken van een dummy van de iPhone 7S Plus, die naast de iPhone 7S moet komen te staan. Dit wordt waarschijnlijk een aangepaste versie van de iPhone 7 Plus, die nu bijna een jaar op de markt is. Door al het nieuws omtrent de iPhone 8 zou je bijna vergeten dat we dit jaar dus nog twee modellen krijgen. Qua design mogen we het traditionele aanzicht verwachten, met hier en daar kleine aanpassingen ten opzichte van het vorige model. Eind september volgt mogelijk de presentatie van de iPhones.

  • Delen:
Apple iPhone X
iOS
Apple iPhone 8 Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.